رییس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: پزشکی قانونی با وجود خدمات قابل توجه و متنوع و بهرهمندی از نیروهای متخصص و فنی، به درستی برای مردم معرفی نشده است و هنوز خدمات این سازمان برای عموم جامعه و حتی برخی مسئولان و مقامات ناشناخته است.
رییس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: پیشگیری از قصور پزشکی و یافتن راهکارهایی برای کاهش شکایت از کادر درمانی از دغدغهها و موضوعات در دست بررسی سازمان پزشکی قانونی است.
در سه ماهه نخست سال جاری سه هزار و 481 نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند، این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که آمار تلفات چهار هزار و 153نفر بود، 16.2 درصد کمتر شده است.
در سه ماهه نخست سال جاری آمار تلفات سوءمصرف مواد و داروهای مخدر و محرک در کشور 14.7 درصد افزایش یافت. در این مدت یکهزار و 153 نفر در کشور جان خود را بر اثر اعتیاد از دست دادند در حالی که این رقم در مدت مشابه سال قبل یکهزار و پنج نفر بود.
با وجود کاهش 15 درصدی تلفات غرقشدگی در کشور طی سه ماهه نخست امسال که قطعا محدود شدن سفرها در پی شیوع بیماری کرونا یکی از علت های آن است، متاسفانه در ماه خرداد با افزایش 13.6 درصدی این آمار مواجه بودیم.
رییس سازمان پزشکی قانونی کشور با تأیید تحویل جسد متهم منصوری به پزشکی قانونی گفت: نتیجه کارشناسی و بررسی های پزشکی قانونی به مقام قضایی اعلام می شود.
معاون آموزشی و پژوهشی سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: امکانات و تجهیزات موجود در استان ها مشابه امکانات موجود در مرکز است و این موضوع نشان می دهد که امکانات و تجهیزات فنی به شکلی عادلانه در مراکز پزشکی قانونی اعم از مرکز و استان ها توزیع شده است.
آمارهای سازمان پزشکی قانونی کشور نشان می دهد که 61.2 درصد از کشته های موتورسواران در سال گذشته 18 تا 49 ساله بوده اند، این آمار بیانگر حجم بالای تلفات تصادف موتورسیلکت ها در سنین جوانی است.
دکتر عبدالرزاق برزگر با حکم رییس سازمان، به عنوان مشاور رییس سازمان و رییس اندیشکده سازمان پزشکی قانونی کشور منصوب شد.
ظهر امروز چهارشنبه 26 تیر ماه با حضور دکتر حاج منوچهری معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان، از دو تن از کارمندان نمونه سازمان تقدیر شد.